Brynäs IF

712186 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1924089

Sv: A propósito de nada
Huge: Men Huge, det är självklart att det är mer attraktivt att ta över ett SHL-lag. Massor av saker skulle vara till Brynäs fördel gentemot Leksand. Bara en sån sak som att Gävle är betydligt lättare att åka till från Stockholm än Leksand. Mycket enklare att kunna pendla till. Sen bör ett SHL-lag rimligtvis kunna betala en högre lön till en sportchef. Men kanske den tyngsta faktorn är att SHL har tillgång till Sportlogiq, vilket verkligen skulle underlätta för honom med den avancerade statistiken som han ju jobbar väldigt mycket med. Nu vettetusan hur han ska jobba med det i Allsvenskan.

Nej, Brynäs har valt att inte kontakta/gå vidare med TJ. Vore jävligt intressant att få veta varför. Vill man inte ha ytterligare en ”stark man” (Bengtzén) i föreningen som kör sitt eget race för mycket kanske?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag tror det beror på att TJ vill ha en annan utmaning/annan typ av jobb. Hade han gått in i Brynäs skulle han ju i princip ha samma förutsättningar och "vardag" som i DIF. I Leksand får han ju något helt annat. Tror dessutom han tycker det är lockande att kunna ta upp dem i SHL igen.

Men det är bara vilda spekulationer från min sida.
Kommentera