Brynäs IF

716571 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1928840

Sv: A propósito de nada
Peja: Mjo, det är sant. Har alltid tyckt att man från Brynäs sida borde satt en ännu bredare målbild från början. För att kunna nå fler utsatta i samhället. Vore fint att kunna beröra fler människor än "bara" barn och ungdomar.

{SvenEG}: Ja, sett ur marknadsföringsperspektiv så är spelbranschen fulast. De vet precis hur spelberoende funkar och de använder alla knep för att komma åt dem som är svagast. Men vi ska också komma ihåg att det kommer en ny, strängare spellagstiftning efter nyår som är tänkt att städa upp lite av den här problematiken.

Min poäng är iaf att gränsdragningen mellan "smutsiga" och "rena" pengar blir väldigt arbiträr och det som känns ok idag kanske känns helt fel imorgon. Jag hoppas det finns en tydlig strategi bakom detta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Om du gör någonting tillsammans med UNICEF (United Nations Children's Fund) kommer det per automatik att handla om barn och ungdomar, inte om vuxna.

Brynäs kan säkert jobba med utsatta vuxna i framtiden, men det är nog viktigt att man tar ett steg i taget. Annars är det lätt hänt att ha massa goda idéer som inte mynnar ut i någonting.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
dAVydov: Okej då förstår jag! Har lyckats missa att den nya lagen ska komma och vad den styr upp då såklart. Men håller med i allt du skriver i slutet.
Kommentera