Brynäs IF

705210 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1929767

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Dagens Svedberg är samma spelare och människa som vi alla hyllade när han vann guld med Brynäs. Det var den tjurskallighet, vinnarskallen och ilskan som han visade förra helgen som gjorde att han kunde storspela även för Brynäs. Svedberg är ju den typen av vinnarskalle som hade 'platsat' under Brynäs storhetstid, precis den karaktären som jag vill ha in i klubben.

Ogillar verkligen att se Brynässpelare småprata och ha roligt med motståndarspelare under uppvärmningen, och inte bli ett dugg förbannade efter förluster. Det är sånt som gör att jag tappar glöden som supporter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag fattar faktiskt noll av det här helt ärligt.

Svedberg har precis förlorat mot sin gamla klubb i en match där han ville visa vad Brynäs gick miste om som ej signade honom (om de nu ens var intresserade).
Svedberg är superirriterad över förlusten och över hela filmnings-situationen.
Svedberg är ruggigt arg på sitt lags prestation.

Sen kommer en reporter och stoppar upp en mick under näsan på honom.
ALLA som någon gång hållt på med idrott/sport oavsett nivå måste ju faktiskt kunna känna igen sig i denna situation, bortsett kanske från att man ej blivit intervjuad.

Svedberg väljer för oss supportrar fel ord - absolut.
Men vafan, är det ens något att lägga energi på?
Han är så jävla frustrerad och arg direkt efter match och då är det ganska självklart att det slinker ut ord som kanske är mindre genomtänkta.

Men släpp sargen och gå vidare.
Tror knappast Alcén bryr sig, och framförallt vet vi supportrar hur viktig Alcén trots allt är för vårt spel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag hållet till fullo med, tjurskallarna tillför mycket till SHL och då även de som inte spelar i Brynäs dessutom.Det är för mycket mys pys nuförtiden.
Kommentera