Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1931997

Sv: A propósito de nada
Powerfade: Hur tänkte du då, vilka spelare specifikt har BZ slarvat bort som skulle kunna vara tänkbara till mästerskapet? Boqvist kanske kan jag tänka mig om inte BZ satsat på Henrik Larsson men svårt att veta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Så här tänker jag: Resurser lär vara helt avgörande för var unga spelare väljer att utvecklas. När så många lovande stockholmare plötsligt väljer att utvecklas i Växjös J18- och J20-lag är det nog inte klimatet som lockar i första hand.

Att/om Brynäs tagit ett kliv bakåt i juniorutveckling kan vara tillfälligt. Det kan också handla om att ledningen valt att prioritera om resurser. Det sistnämnda skulle i så fall förre sportchefen ha yttersta ansvaret för. En annan fråga är om Brynäs har råd med en dyr juniorsatsning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Har ingen större koll på våra talanger längre men jag tänkte att effekten av att Bz värvat in väldigt många nonames och inte lyft upp speciellt många från våra egna led kunde vara en bidragande orsak. Fast visst an det även bero på andra faktorer. Som att de stora talangerna inom svensk ishockey valt andra lags juniorverksamheter istället för Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Ähh, klart det är BZ:s fel att andra lag ibland vaskar fram bättre juniorer än våra egna....
Kommentera