Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933055

Sv: A propósito de nada
Mäkta imponerad över oss i andra, stolpe och missad straff kostar oss denna match, där skulle vi ha avgjort.

Tunga poängtapp mot Timrå och Örebro, men vi är med i racet. En sniper på det här så blir det en rolig vår. Vi är oerhört jobbiga att möta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Tänkte på två saker idag som är plus åt Sundquist. Efter första perioden kändes Brynäs utspelade och det kändes som att mycket berodde på alldeles för svaga forwards som ej kunde hålla i pucken. I andra kommer man ut helt annorlunda efter, vad jag antar är, förändringar som Sundquist gjort, trots den svaga forwardssidan. Mycket bra. En annan intressant sak han gjorde i 3 mot 3 (även om det inte gick jättebra) är att han vågade spela hela förstakedjan utan back. Gillar den typen av tänk, speciellt i en spelform som nästan bara handlar om att byta målchanser med varandra. Också när förstakedjan är så enormt bra på att hålla pucken inom laget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Har bara suttit och väntat på någon av alla dysterkvistar hur de ska skandera tjänstefel av tränarstaben att de lät Jocke starta matchen och släppa in tre mål på så kort tid, för jävlar vad Rautio hade fått. Eller just det, det är skillnad på folk och folk.

Jag har tyvärr inte haft möjlighet att se matchen så kan ej svara för hur varken mål eller match sett ut så ovanstående inlägg var en aning ironisk.
Men ståndpunkten är ändå att man gärna får tänka 1 eller 2 gånger extra innan man postar vissa saker.

En poäng hemma mot Örebro är jag grymt besviken över då vi har ett bättre lag överlag.
Men samtidigt är Brynäs i dagsläget inget lag som kan föra matcher (finns klart bättre förande lag i serien) och därför kan det se ut så här mot sämre lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Palushaj åkte tydligen 2 minuter för Unsportsmanlike Conduct efter att Örebro avgjort. Någon som såg vad han gjorde?
Kommentera