Brynäs IF

713185 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933903

Sv: A propósito de nada
Men snälla nån.

Dra inte igång en ny jävla mobb mot Danielsson nu.

Han är inte lika bra som Boqvist, men han är likväl en av lagets viktigaste och skickligaste spelare.

Jag pallar bara inte med när flera går in och hackar på samma spelare. Det blir så vidrigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: ok så spelare på den här nivån ska inte kunna ta kritik!! Såg du hur vår hc läxar upp ND inför de andra.. Klart han ska få kritik ..det är inte ett felpass eller missat skott vi pratar om...det är att vara i ego i en lagsport..Se klipp när Durmaz efter Tysklands matchen säger att vi är betalda för att spela och ta kritik men inte hån! Vi ska inte håna Nd men kritik ska han definitiv ha!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det är väl naturligt att man diskuterar samma spelare? Han är troligen betald att vara lagets ledande offensiva spelare och levererar inte som förväntat. Igår skämde han dessutom ut sig rejält. Är det inte motiverat med kritik då?

Då har jag betydligt svårare för det lågintensiva gnället på Jensen. Danielsson tycker jag kommit väldigt lindrigt undan i jämförelse.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: En mob, jösses.
Det har väl varit en relativt lugn diskussion ang Danielssons beteende och prestation härinne. Knappast några omotiverade påhopp.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller till stor del med, även om Danielsson förtjänar lite kritik för sitt uppträdande igår.
Samtidigt blir han faktiskt tacklad/pååkt som icke puckförande spelare vid båda tillfällena, bara för att få hela bilden klar för sig.
Det är väl den sista högerkroken som inte är snygg, å andra sidan brukar man väl se såna rätt så ofta efter avblåsningar och när det blir lite gruff, utan att nåt händer i anmälningsväg.
Som sagt: Danielsson har alltid varit hetlevrad och haft lätt för att tappa humöret i såna här lägen, nåt som är både en svaghet och styrka.
Nu får han 2 matcher på sig till lite eftertanke och kommer tillbaka än mer spelsugen än tidigare.
Lite annat: märkligt hur tyst det var igår om Rautios insats från alla som via sedvanlig ryggmärgsreflex sågade honom totalt efter 0-1.
Har är ju den som håller oss kvar i matchen efter det och sen räddar ett par straffar i SO.
Till sist så var det extra kul att Sallinen fick måla efter en bra match i övrigt, samtidigt som det är Boken som ska ha mkt cred för det målet. Ett enormt ax vid blå där FBK-spelaren blev avhängd och Boken kunde bryta in framför kassen innan Sallinen målade.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Nja, han förtjänar kritik för sitt uppträdande. Han ska vara en ledande spelare och måste föregå med gott exempel även om han blir provocerad. Två matchers avstängning kanske är den väckarklocka han behöver. Han sätter ju trots allt sina lagkamrater i skiten med sin bristande impulskontroll.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller helt med. Måste vi alltid ha en hackkyckling härinne eller hur funkar det? Tror alla i laget sågats på detta sätt vid det här laget. Och vi är bara i december, antar att vi får ta ett nytt varv när vi har slut på spelare. Trist att läsa.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Håller med. Inte nog med att det antagligen sänker spelaren än mer. Lyft honom istället så lyfts hans självförtroende, och med det får vi troligen se ett ännu bättre spel.
Kommentera