Brynäs IF

714157 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933914

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Håller till stor del med, även om Danielsson förtjänar lite kritik för sitt uppträdande igår.
Samtidigt blir han faktiskt tacklad/pååkt som icke puckförande spelare vid båda tillfällena, bara för att få hela bilden klar för sig.
Det är väl den sista högerkroken som inte är snygg, å andra sidan brukar man väl se såna rätt så ofta efter avblåsningar och när det blir lite gruff, utan att nåt händer i anmälningsväg.
Som sagt: Danielsson har alltid varit hetlevrad och haft lätt för att tappa humöret i såna här lägen, nåt som är både en svaghet och styrka.
Nu får han 2 matcher på sig till lite eftertanke och kommer tillbaka än mer spelsugen än tidigare.
Lite annat: märkligt hur tyst det var igår om Rautios insats från alla som via sedvanlig ryggmärgsreflex sågade honom totalt efter 0-1.
Har är ju den som håller oss kvar i matchen efter det och sen räddar ett par straffar i SO.
Till sist så var det extra kul att Sallinen fick måla efter en bra match i övrigt, samtidigt som det är Boken som ska ha mkt cred för det målet. Ett enormt ax vid blå där FBK-spelaren blev avhängd och Boken kunde bryta in framför kassen innan Sallinen målade.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: håller med om mycket av det du skriver och kul för vår andre mv rautio! Han måste ha lärt sig att bli mer upprätt i sin stil för det är där han har sin svaghet! Dabielssons frustration borde han lära sig att hantera...se på foppa i början av sin karriär hur han gav igen o blev utvisad och ett villebråd för andra..tex daniel rydmark..sen gav foppa igen genom att va steget före och använda sin rutin på rätt sätt..det ska vi kräva av ND också...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Exakt - Rautio får ta väldigt mycket oförtjänt skit! Han gjorde en toppenmatch i går.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
"Lite annat: märkligt hur tyst det var igår om Rautios insats från alla som via sedvanlig ryggmärgsreflex sågade honom totalt efter 0-1.
Har är ju den som håller oss kvar i matchen efter det och sen räddar ett par straffar i SO"

Väl talat. Jag tycker Rautio förtjänar cred. Han gör så att Brynäs får en ärlig chans på poäng mot Färjestad trots att Färjestad äger större delen av matchen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Håller inte riktigt med om Danielsson. Smällen han delar ut igår är riktigt ful. Han är uppretad för att han två gånger om blir rejält borttagen av Lennström. Delar ut en riktigt ful sving.
Men sen ser man ju väldigt mycket vad som händer på plats där inte kameran är igång och ND var riktigt jäkla tjurig igår. Han brukar vara tjurig men igår var det på en helt annan nivå än jag sett tidigare.
Solklar avstängning.

Sen håller jag med dig om Rautio. Han gör en väldigt bra match igår. Räddar oss matchen igenom.
1-0 målet för mig är så pass nära att den är svår. Det målet för MIG får Ersson ta på sig. Han säljer sig alldeles för billigt. Den ska inte Rautio lastas för. Däremot tycker jag 3-2 målet är desto mer Rautios då det känns som att skottet dels är sämre men att det även är längre ifrån än 1-0. Här säljer sig även Asklöf sig för lätt.
Titta även på målet som FBK får bortdömt hur svag insats Ersson gör på det målet.
Vill inte såga Ersson för hårt men jag förstår varför han ej platsar på sex backar i Brynäs.
Tycker han gör en dålig match igår.
Kommentera