Brynäs IF

713608 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933978

Sv: A propósito de nada
Stefan R 63: Tror att det var lite av en sån dag för Danielsson. Han har iofs alltid varit het och gjort lite överilade saker genom åren och fram till igår tycker jag att han hållit det på en lagom grinig nivå sas.
Avstängningen är inget att säga om, känns väl avvägt med 2 matcher.
Han håller trots allt i klubban med båda händerna när han utdelar sin krok, kanske hade sluppit straff helt och hållet om han bara svingat med armen utan att ha hållit i klubban med båda händerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Kan inte undanhålla er följande tragikomiska inlägg i "Hugga och slå"-gästboken.
Läs och skratta...

"Läste precis den patetiska Diciplinnämndens beslut två OBS två matchers avstängning efter det brutala och blodiga överfallet på de våra dock inte förvånande då de oftast frikänner eller blundar för Jurgården, Brunäs och VF. I domstol med opartiska domare hade detta gett minst 6 månaders fängelse för grov misshandel. Funderar på att polisanmäla Brunäsaren."

Ett tips till anmälaren när han ändå är igång: anmäl den där fjanten Lennström också, för jättedivingen efter Danielssons handpåläggning. Har väl aldrig sett en så "oerhört skadad och knockad spelare" studsa upp så jävla snabbt efter en smäll.
Pinsamt att se. Ger mig fan på att Markus Svensson filmade också, efter Danielssons kanonskott som han fick rakt i planeten.
Och till sist: kan man anmäla ett helt lag för huggande och slående i en hel match, seriens absolut fulaste tröjor och mest enögda och självgoda fans?
Funderar på att börja fila på en sån anmälan...
Kommentera