Brynäs IF

710507 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1933980

Sv: A propósito de nada
Kan inte undanhålla er följande tragikomiska inlägg i "Hugga och slå"-gästboken.
Läs och skratta...

"Läste precis den patetiska Diciplinnämndens beslut två OBS två matchers avstängning efter det brutala och blodiga överfallet på de våra dock inte förvånande då de oftast frikänner eller blundar för Jurgården, Brunäs och VF. I domstol med opartiska domare hade detta gett minst 6 månaders fängelse för grov misshandel. Funderar på att polisanmäla Brunäsaren."

Ett tips till anmälaren när han ändå är igång: anmäl den där fjanten Lennström också, för jättedivingen efter Danielssons handpåläggning. Har väl aldrig sett en så "oerhört skadad och knockad spelare" studsa upp så jävla snabbt efter en smäll.
Pinsamt att se. Ger mig fan på att Markus Svensson filmade också, efter Danielssons kanonskott som han fick rakt i planeten.
Och till sist: kan man anmäla ett helt lag för huggande och slående i en hel match, seriens absolut fulaste tröjor och mest enögda och självgoda fans?
Funderar på att börja fila på en sån anmälan...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Gör en sådan anmälan Huge.
Är det någon som kan få igenom den så är det du😀😀

Sen vill jag på min 50-årsdag, så här på nyårsafton önska alla Brynäsare och alla anda hockeyälskare ett bra 2019👍

Gott nytt år💥💥👍
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: ja, jag kan inte ens komma på nån kommentar till det där. Visst är man själv oftast ganska partisk men det där är ju på en helt annan nivå. Två matcher är ju i sig väldigt hårt straff. Crosschecking i ryggen är väl minst lika respektlöst och risk för skada men det blev väl bara 2 minuter.
Kommentera