Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1934349

Sv: A propósito de nada
Charles:
Bra att du delar med dig, oavsett hur utgången blir för Sundqvist del.

För mig som läktarcoach har han gjort ett väldigt starkt och positivt intryck.
Jag ser det som en självklarhet att han ska få fortsatt förtroende. Tycker nästan att han har lyckats trolla med knäna om man ser till Brynäs nu och Brynäs innan han tog över.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Vad man ser som utomstående betraktare är ju resultatet och prestationen på isen men också hur de framstår i intervjuer och liknande. MS verkar ha den nödvändiga kylan, styrkan och självförtroendet som en ledare måste ha. Om inte ledaren står upp och tror på det, kan man knappast vänta sig att spelarna gör det heller. Jämför med TS där känslorna lyste rakt igenom. Såg ju ut som sju svåra år efter en förlust (då gillar jag ändå TS skarpt som spelare). För att inte tala om TJ som såg helt desillusionerad ut i båset när det gick emot. Även Roger Melin såg ledsen och trött ut. Inte minst under Linköpingstiden visade han ett mycket uppgivet kroppsspråk i båset.

Hoppas verkligen på en snar förlängning och att slippa rykten om motsatsen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Sluta skriva i Skeåforumet. Du har ju redan sett att alla dina inlägg blir raderade av admin som har 0,0000001 hjärncell för att vara snäll. Det är så klart inte rättvist på något sätt med tanke på vad det andra Skeåtrollet skriver men låt de två trollen ha sin "poesi" i fred och njuta av sin 11:e placering och kommande AS-kval. Det kommer bli så jävla skönt när invavlet Skeå åker ner till AS som de förtjänar. Jag predictar 12 mille back denna säsong vilket gör det totalt 33 mille back på tre säsonger :)
Kommentera