Brynäs IF

705148 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1936675

Sv: A propósito de nada
Axle San: Det går inte att komma ifrån att det är blindeside tackling ifrån Niclas.

Sen tycker jag att Westerholm gör det bra som tonar ner situationen. Reagerar mindre starkt än Rönnberg om man säger så.

Å andra sidan har niclas knappt styrfart, armen mot sin kropp, och har inte för uppsåt att skada.
Niclas tackling tycker jag är olycklig snarare än ful.
Han har för avsikt att sätta in en schysst tackling axel mot axel, dock så är ju inte Westerholm beredd på att tacklingen ska komma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Jag tycker att begreppet "blindside" övertolkas å det grövsta i situationen. Visst Andressén kommer från en vinkel snett bakifrån. Men Westerholm tittar på PUCKEN så det hade inte spelat någon roll om Niclas kommit rakt framifrån. Han hade inte sett honom ändå. Sen får man ju ta hänsyn till situationen och var på planen det sker. Westerholm åker MOT Brynäs mål med ambition att göra ett avslut.Det ligger liksom i farans riktning att en motståndare KAN komma och tackla. Jämför man med situationen på Kousal så är den situationen snarlik med skillnaden att Kousal befann sig i egen zon inte i anfallszon där försvarande lag har större anledning att försvara sig genom att tackla. Hade vem det nu var som proppade Kousal åkt på en fem matcher avstängning så hade jag köpt Andersséns men det hände ju inte. Inkonsekvens så det sjunger om det. Kousal blev ju dessutom skadad.
Kommentera