Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1938931

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Det saknas tyvärr spelskicklighet och puckkontroll i den fw-uppsättningen. Oerhört svårt att föra spelet med det materialet. Det är synd att J20 är sämre än på många år, med bra kullar där hade man redan nu kunnat börja skola in spelare inför nästa säsong. Nu är det bara Söderström som faller in under den kategorin och han är ju back. Albin Kedbrant är rent spontant den som vore intressant att testa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag håller tummarna att något spetsigt nyförvärv är klar för Brynäs innan transferfönstret stänger.

Fan vad jag saknar Kevin Clark alltså, suck...
Så tråkigt att han inte blev kvar 1 säsong till.

"Förstakedjan med Danielsson (9), Kellman (13) och Boqvist (9) har gjort 31 mål tillsammans – men sedan är det tunnare med målproduktionen.

Magnus Sundquist skulle gärna se ett tillskott som kan ta hand om den saken.

– Alla gör ett bra jobb, det är inget snack om det, och vi har visat att vi kan slå alla lag. Mot Växjö borta tryckte vi tillbaka dem i stort sett hela matchen. Men det är det där lilla sista som saknas ibland. Vi skulle behöva få in en snajper.

Det jobbas fortfarande på det?

– Javisst. Men det är inte det lättaste att hitta, med konkurrens från andra lag och Schweiz och KHL. Kanske är det inte i den absoluta toppen vi ska leta utan i skiktet under, där kan det finnas någon. Jag hoppas det ska komma nån så småningom."
Kommentera