Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1939482

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Kan nånstans tycka avbrottet med Jensen är riktigt men...

Ta en titt på den trupp vi förfogar över i nuläget. Kolla forwardssidan... Måste på papperet vara den sämsta sedan... 2004? 1983?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
bradberry: Kanske det tråkigaste i denna soppa är att vi kastar bort säsongen då Boqvist gör sin sista säsong i Sverige på typ 15 år. Vi har fått fram en spelare som är en av Brynäs största forwardstalanger senaste 10 åren och vi utnyttjar inte ett skit av det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Har Dacke & Co beskrivit vad det är för lag man vill bygga? Här räcker det inte med nån enstaka dyr import för att hitta en balans. Spelfilosofi? Struktur på truppen? Spelartyper? Lämplig profil på coacher? Eller kör vi adhoc via faxen?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry:
Det är inte år 2008 och kval med leffe boork denna säsong. Det verkar ju vara så pass illa tydligen.

På pappret är truppen rätt okej.
Problemet är ju att vissa spelare ej är i sin nivå dom kan. Eller borde kunna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: 83/84 Kenneth Andersson Tomas Sandström Jan Larsson Anders Huss Anders Carlsson Conny silfverberg.För att nämna några visserligen var vissa juniorer men ändå.
Säsong 2004 saxat ifrån en Timrå match
Forwards: Tommi Miettinen, Niklas Bäckström, Vesa Viitakoski, Ove Molin, Björn Danielsson, Nicklas Danielsson, Micke Lind, Mikko Luovi, Henrik Malmström, ev. Jonas Soling + ev. juniorer.
Inte så illa det heller.Dock lockout säsongen som ställde till det.

Truppen 2018 ibland forwards är i mitt tycke inte i närheten.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Så kassa är de inte, tänk om Bulan varit kvar och fått jobba ett tag med denna trupp. Det hade sett mycket bättre ut.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
bradberry: Håller med. Problemet är dock fortfarande att det inte räcker med 1-2 spets om man inte har en spelidé föörutom kämpa och försök håll nollan så kanske det trillar in ett mål framåt och då vinner vi. Värva in en ersättare för att bredda en svag trupp men inte för dyr, spara pengarna och bygg om 2019/20.
Kommentera