Brynäs IF

710484 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1939762

Sv: Kvalserien
Back: Jag ser det som livsviktigt att ersätta Gunderson OM han försvinner.
Frågan är om vi ens själva inser hur viktig Gunde faktiskt är?
Jag ser ingen i nuvarande trupp ens vara i närheten av hans roll i laget (spelmässigt). Därav så hoppas jag en spelare kommer in från Nordamerika då jag tycker oftast de spelarna har ett helt annat spel/tänk i sig än vad Svenska backar har.

Gunderson måste ersättas med en annan klassback. Så enkelt är det i mina ögon. Annars spelar det ingen roll om vi så värvar Rödin, Scott med flera då vi bakåt skulle bli klart sämre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvalserien
mattiask: Delar din åsikt om att Gunderson måste ersättas om han lämnar. Problematiken är att det kommer bli omöjligt att ersätta honom med en spelare som är på samma nivå. Finns för få såna spelare. Kommer nog handla ganska mycket om att scouta något fynd i Nordamerika. Alternativt något otroligt fynd som Växjö gjorde i Joel Persson.
Kommentera

Sv: Kvalserien
mattiask: Nja, vi är nog lite oense på den punkten. Gunde är självklart en toppback som nog inte går att ersätta rakt av men prio måste vara att förstärka framåt i första hand. Backuppsättningen är bra och behöver inte egentligen förstärkas om Gunde går, förutsatt att resten som vi vill behålla stannar.
Kommentera