Brynäs IF

714979 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944525

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag vet inte om jag finner så mycket mer ro efter idag. Brynäs säger en sak men gör en helt annan. De vill spela en underhållande och offensivt lagd hockey men förlänger likväl med en tränare som aldrig stått för ett offensivt system. Ska han plötsligt ändra hela sin filosofi och ledarskap? Känns inte som ett framgångsrikt recept såhär på förhand.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag tänker ge tränarna support fram till det att vi att står och stampar på samma ställe/går åt helvete. Det är inte lätt att prestera med den här truppen, och tränarna måste ges chansen att sätta sin prägel på truppen med sina spelare. Att bedöma tränarna nu, med BZs trupp, ett sargat självförtroende, och en prekär situation som kräver poäng efter poäng för överlevnad är inte rättvist. Tränarna har inte fått en ärlig chans att bygga spelet pga situationen vi befunnit oss i.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Tänker att det kan bli lite som med Bulan. Defensivt, uppstyrt spelsystem men med offensivt skickliga spelare. Det kan ta oss långt.

Dessutom ska vi inte glömma bort att man enligt Abris på Sportbladet kommer ta in Molin som ”delad” huvudtränare. Han kommer också bidra med sina tankar och idéer.
Kommentera