Brynäs IF

713043 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944937

Sv: A propósito de nada
Lemp: Yes. En del här skrev redan i våras när Sunkan blev assisterande tränare att han kommer ta över den dagen Sjödda får sparken. Precis samma läge har Brynäs satt sig i nu.

Hur hanterar fansen en dålig start på serien denna gång? Om Sjödda hade litet förtroendekapital när han gick in i säsongen så kommer Sunkan ha ännu mindre. Börjar vi se tendenser till samma (icke)spel under hösten 2019 samtidigt som resultaten inte går våran väg, ja då kan jag inte se att Campese o co. kommer kunna stå emot en ny hatstorm, likt den som skedde mot Bengtzén denna hösten. Sjukt onödigt att skriva 2+1. Varför inte bara 1+1? Det är ju knappast så att Sunkan skulle ha något val att tacka nej ändå. Inte direkt så att andra klubbar står på rad för honom.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Hua... Jag minns när Bengtzén kom in, nykommen från framgångarna i allsvenskan, och sa hur felbyggt laget var. Det flesta här höll med vill jag minnas. Nu ska vi alltså tillbaka till detta, tillsammans med en tränare som står för ett helt annat spel än det Brynäs vill spela...

Har inga bra vibbar av det här.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Man måste vara såpass säker på han att man vill ge MS en rejäl chans. Plus att man ska ju bygga långsiktigt.
Det ger ju inget förtroende i övriga landet om man skulle skriva 1+1.
Men jag förstår precis hur du tänker.
Kommentera