Brynäs IF

710622 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1944938

Sv: A propósito de nada
Lemp: Det jag förväntar mig nu, är att man har gjort en så pass genomgående bedömning att man på så vis har "minimerat" risken för att bli tvungen att låta ännu en tränare gå i förväg.

Jag gillar MS skarpt utifrån det sättet han förmedlar sig själv. Tycker han ger ett betydligt proffsigare intryck än t.ex. Sjödin i intervjuer.
Samt att han även är omtyckt av spelarna, vilket inte är någon nackdel, men förhoppningsvis inte heller tungan på vågen vid avgörande av -tränarvalet.

Han lyckas ju onekligen att få spelarna att kämpa och kriga.
Finns en bra lagmoral, det är få matcher man ger upp trots en jobbig start, som t.ex Örebro hemma senast. Där lyckas man äta sig in i matchen trots 3-0 underläge efter ca 10 min i 1a perioden.

Med ett bättre lagbygge nästa säsong,
så får MS visa att han även kan få till ett bättre offensivt spel.
Sen att statistiken är sämre än Sjödin på många punkter.
Det är ju inte direkt det optimala så det är ju ett visst orosmoln.

Med det sagt så önskas jag MS och MH all lycka, och med en tredjelänk så blir det förhoppningsvis en bra och framgångsrik tränarlösning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
4ever BIF: Jag tror tyvärr du hoppas på för mycket om att Dackell skulle ha gjort en extra noggrann bedömning av Sunkan. Jag blir inte ett dugg övertygad av de anledningar Dackell nämner i media. Han har gått på ren magkänsla med den här förlängningen. Något annat finns inte när den enda anledningen han nämner är att ”han fått ihop gruppen”. Kan man ge en luddigare förklaring än så?
Kommentera