Brynäs IF

521446 inlägg · 7688 ämnen

Inlägg #1945026

Sv: Silly season 18/19
Daniel Lövve Lö: ”Jag ser dig framför mig Munkas, sittandes vid datorn med några liter Cola och ett par påsar chips och stora lurar på huvudet och spelar nå manager spel.
Och där du under 29 timmars spelande i helgen fått in 3 stjärnor och tänkt hur svårt ska det va Brynäs=)”

Oj, det var nog så långt ifrån man kan komma.

Jag utgår ifrån att det kommer plockas in minst en spelare. Man kan inte sparka 2:a centern och göra truppen ännu mer sårbar för skador utan att ersätta honom. Speciellt inte med tanke på stundande slutspel. En breddspelare borde iaf kunna plockas in.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
munkas: Värva en spelare, hur bra han än är, som inte kommer kunna lyfta laget till några framgångar och som inte kommer göra varken dej eller nån annan glad? Till vilken nytta?
+1
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
munkas: Det håller jag med dig om Munkas, så klart man trodde Jensen skulle ersättas, även om Jensen va petad och riktigt dålig i både powerplay och 5 mot 5 match efter match.

Du saknar väl knappast Jensen heller, och jag tror ju han knappast hade kämpat sig till en plats utan han sa nog till sin agent han ville lämna.
+1
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
munkas: Jag är 100 % enig med dig!

Jag var övertygad om att man hade en plan med Jensen-gate... Att en ersättare lurade i vassen...

Jag är inte lika övertygad längre och tycker i så fall det är förvånande illa...

Men, men... Fönstret har inte stängt ännu...🙄
+5
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
munkas: Jag är villig att hålla med dig, en spelare måste bara in efter sparkningen av Jensen. Är det så att Brynäs sparkar spelare för att spara pengar så är det riktigt illa.
+7
Kommentera