Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945519

Sv: Silly season 18/19
pekka85: personligen ser jag helst varken bz-hockey eller bulan-hockey. Jag tror och hoppas att vi äntligen är på väg tillbaka till vad som är vägvinnande för oss - Brynäshockey. Det kommer förmodligen att ta lite tid med nån mellanmjölkssäsong, det tar tid att bygga långsiktigt, särskilt med det lag vi i nuläget förfogar över och hur kontraktsbilden ser ut.

Nu inväntar vi Sundlöv och Molin. Hur skulle det inte kunna bli bra? Fattar ni inte hur mycket brynäshjärta vi kommer att ha i ledarstaben ❤️

Matchen idag återspeglar väl hur säsongen sett ut, och kommer att se ut. Jämna matcher med få mål vi spelar utifrån materialet vi förfogar över. Håller med om att det är det tråkigaste jag sett på länge och står knappt ut att se på’t. Men, tycker ändå att det är en styrka att anpassa spelet utifrån förutsättningarna. Är övertygad om, med detta laget, att hade vi trilskats med att spela ”bulan-hockey” hade vi förmodligen tampats med bottenlagen.

Låt oss hoppas på ett långt slutspel även om det är långsökt, och låt oss alla göra vad vi kan för att stötta vårt Brynäs, i vått och i torrt. Tycker mig ändå se en ljusning på horisonten 👍🏻
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Skagge: Inte för att vara sådan men hjärta för klubben tar en ingenstans om man inte gör saker rätt eller bra. Inte för att så kommer vara fallet... Men hur bra man tänker hockey definieras inte av hur mycket man bryr sig om klubben. Faktum är att det är otroligt tveksamt om Molin eller Sundlöv hade varit speciellt påtänkta för dessa jobb om dom inte varit i klubben tidigare, är Brynäs-ikoner, och dessutom är polare med Dackell. Molin har till och med fått sparken från klubben tidigare.

Jag tror till och med Sundlöv och Molin skulle kunna ha fått dessa jobb även om dom presterat väldigt dåligt i Modo respektive KHK.

Jag säger inte heller motsatsen, att det automatiskt blir dåligt för det. Det kan bli bra, det kan bli dåligt. Men det säger inte så mycket om hur bra man kommer göra jobbet i slutändan. Visst är det bra med personer i klubben med stort hjärta men det blir inte automatiskt bra att alltid ha det på ledande positioner, ungefär.
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Skagge: Vad är brynäshockey egentligen?
Kommentera