Brynäs IF

713895 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1945531

Sv: Silly season 18/19
Jaken: Kan sluta se med avund mot Växjö fakers, de ligger 2p före oss med sitt ”superlag” 😄
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Silly season 18/19
Skagge: " Kan sluta se med avund mot Växjö fakers, de ligger 2p före oss med sitt ”superlag”

Tar fortfarande inte bort Brynäs problem, eller hur?
Kommentera

Sv: Silly season 18/19
Skagge: ja alla experter rankar fortfarande Växjö som en av huvudkandidaterna till guldet samtidigt som Brynäs gör sin sämsta säsong på ett millennium. tänk vad hockey är roligt xD. Alla verkar se allting i antingen svart eller vitt. livet är inte så enkelt.
ingen är jättenöjd över året men i den situation man satt sig själv så går det inte bara att värva sparka och inte tro på laget man har. går inte heller att rulla tummarna. men man måste se det båda vägarna, ingen i organisationen försöker göra ett dåligt jobb.

jag lutar nog mer åt att försöka se saker positivt men ger också kritik över det som verkligen ser dåligt ut, men vissa verkar ju sitta och jubla när det går dåligt för att då kan man skriva lite skit här. den negativitet som sprids i sociala medier och i vissa forum stjälper nästa bara. kommer man med konstruktiv kritik så lyssnar exempelvis Campese och Kevin på sociala medier. Så även när vi är förbannade och tycker allt ser skit ut försök förmedla det konstruktivt istället för att bara komma med kaxiga kommentarer eller smutskastning det hjälper ingen förutom diverse troll då.
Kommentera