Brynäs IF

713936 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1948514

Sv: A propósito de nada
Brynäsbrynäs: Klart tänkbar teori, men det ”bevisar” ändå inte att Clark slarvats bort, som oinsatta bedömare tvärsäkert hävdar.
Om Clark tidigt aviserat att Brynäs öht inte var aktuellt, hur fan kan man då påstå att BZ skarvat bort honom?
Idiotiskt trollresonemang fullt värdigt det som Huss länk illustrerar...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Lite roligt hur du kan hävda att många skribenter gissar kring mycket när allt du gör är att gissa och spekulera om alternativa händelser som saknar grund. Om Clark tidigt hade aviserat att Brynäs inte var aktuellt, varför väntade han och agenten på ett kontraktsförslag? Dessa som argumenterar mot dig utgår i alla från någon slags information som stödjer deras teori, allt du gör att spekulera utifrån ingenting. Säger definitivt inte att jag sitter inne på all fakta inom detta och är inte speciellt intresserad av denna diskussion egentligen men kände att jag var tvungen att svara när du kallar andras resonemang för idiotiska etc..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
Jo det gör det verkligen!
Hade han aviserat tidigt så skulle han väll inte gå ut i massmedia och säga att han inget hört utan säga som det var. Och BZ då förklarat varför han inte gav nytt förslag. Minst en av dem borde ha förklarat situationen, framförallt BZ som är mästare på att prata bort fel han gjort förövrigt.
Kommentera