Brynäs IF

712993 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1949963

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ja, man får se. Det är väl ihop med indikationerna om att Sundquist gillat fjärdekedjan samt att han tycker att Forslund och Mannberg borde spela ihop som det känns som att det finns en stor risk att man kör på samma grej nästa säsong. Att flytta ner Blomqvist och Alcén till fjärde hade jag också gillat.

Sen får vi se vad man gör med Nilsson! Hade man velat förlänga där kanske man redan hade gjort det vid det här laget, förhoppningsvis.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Ja, Nilsson måste vi kunna utesluta nu. Hade man velat förlänga med honom hade man gjort det redan.

Vi ska heller inte glömma att Sundlöv kommer vara den riktiga hjärnan i det framtida lagbygget. Han lämnar Modo 1 mars och därefter tyder allt på att han direkt ansluter till oss. Man får väl dessutom anta att hans jobb i Brynäs varit på gång under en lång tid, så självklart har han tittat på Brynäs matcher och hunnit skapa sig en uppfattning om lagbygget. Hans utlåtanden kommer nog vara en större indikator på vad vi har att vänta oss av framtiden än uttalandena från Dackell.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Rodrigo: Tragiskt att jag fick rätt om Danielsson när jag sågade värvningen. Han är miserabel måste jag säga, långsam, dåliga pass, dåliga avslut, en filmare. Det positiva är att varje dag som går är en dag närmare utgånget kontrakt, var det 260 000 i månaden?
Kommentera