Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1950770

Sv: A propósito de nada
Min bild av Brynäs problem:

Vi har för många spelare med för dålig spelförståelse. Bengtzéns fokus på skridskostarka brunkare istället för spelare med bra puckbehandling gick överstyr till slut.

Den här säsongen blev värst. Vi har "tre fjärdekedjor" och en förstakedja där även Danielsson är trubbig och ofta tar konstiga beslut. Speluppfattningen är helt enkelt inte helt hundra.

Tittar man på hur övriga lag spelar så är de mycket skickligare på att hålla blicken uppe och våga hålla i pucken några extra sekunder. Brynäs ger bort den mycket oftare och enklare.

Det är också anledningen till att Victor Söderström sticker ut som sjutton.

Nej. Ge mig tillbaka det Brynäs som kännetecknades som tekniskt skickligt. Det ska vara vår identitet. Det är bättre att utgå ifrån det i grunden, skickliga kreativa spelare, och ovanpå det ha en tränare som a la Bulan är där med piskan.

Tappat glädjen av att se Brynäs numera. Man skäms över hur dåligt - korkat - vi spelar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
honken21: Tycker även att vi ska ha en förstemålvakt. Nu har ett hattats runt under ett antal säsonger och det funkar inte.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Vi åker till Örebro och möter seriens förmodligen formstarkaste lag just nu, som dessutom just signat en toppmålvakt i Enroth.
Även utan Palushaj spelar dom en fartfylld och offensiv hockey.
Vi är just nu hårt skadedrabbade med Kilas, Andersen, Blomman, Kellman, Asklöf borta och Kousal försvann under matchen. Junisarna som fått kliva in gör det bra men räcker inte för att på allvar störa rutinerade och hårda seniorer i Örebro.
Att i det läget sitta och skämmas över hur dåligt och korkat vi spelar när det är resurserna som i princip och av överlevnadsskäl måste styra, känns vare sig seriöst eller verklighetsförankrat.
De som ska skämmas är alla gnällkärringar som likt papegojor i match efter match sitter och tjatar/ältar om hur usla alla är och vilket felbyggt lag vi har, istf att stötta och pusha laget när det verkligen behövs.
Nu tillhör inte du den här kategorin supportrar, därför blev jag lite förvånad över din sågning av laget och hur det ser ut just nu.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
nu kommer man ju aldrig bryta med Rohdin men skulle vilja se:

Rödin - ny - ny
Danielsson - Kellman - Boqvist
ny - ny - ny
Alcén - Blomqvist - Forslund
13:e Mannberg

Bryt med Rohdin, låna ut asklöf

Söderström - ny
Andersén - Norin
Kilström - ny
7:e ersson

Bryt med Lundgren

Eriksson - Ersson

förutsätter att Bertilsson och Gunderson drar utomlands.

tror inte på det men hade behövts rejäl rensning
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Fortsättning:

Till nästa säsong. In med Rödin. In med Wännström. SLUTA släppa iväg våra egna talanger som ofta har precis den här skickligheten inskolad. Satsa på spelare som Bjurström. Killar som Adam Brodecki och Johannes Kinnvall ska spela i BRYNÄS. BEDRÖVLIGT!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
honken21: Jag vill se ett pressmeddelande om att Rödin är klar till nästa säsong riktigt snart nu.
Kommentera