Brynäs IF

711103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1950793

Sv: A propósito de nada
honken21: Vi åker till Örebro och möter seriens förmodligen formstarkaste lag just nu, som dessutom just signat en toppmålvakt i Enroth.
Även utan Palushaj spelar dom en fartfylld och offensiv hockey.
Vi är just nu hårt skadedrabbade med Kilas, Andersen, Blomman, Kellman, Asklöf borta och Kousal försvann under matchen. Junisarna som fått kliva in gör det bra men räcker inte för att på allvar störa rutinerade och hårda seniorer i Örebro.
Att i det läget sitta och skämmas över hur dåligt och korkat vi spelar när det är resurserna som i princip och av överlevnadsskäl måste styra, känns vare sig seriöst eller verklighetsförankrat.
De som ska skämmas är alla gnällkärringar som likt papegojor i match efter match sitter och tjatar/ältar om hur usla alla är och vilket felbyggt lag vi har, istf att stötta och pusha laget när det verkligen behövs.
Nu tillhör inte du den här kategorin supportrar, därför blev jag lite förvånad över din sågning av laget och hur det ser ut just nu.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: I sak håller jag ju med dig som vanligt! Sen måste jag säga att under alla dessa år som jag följt Brynäs så har jag dels aldrig sett en sämre trupp i Brynäs än vad vi besitter idag.
Vi har heller aldrig spelat en mer tråkig, intetsägande hockey än på många år.
Jag är på fullaste allvar otroligt orolig över den snabba förlängningen av coacherna, för som spelet sett ut senaste tiden/månaderna så känner jag att det inte gör någonting att jag missar en match, på grund av egen träning etc för spelet Brynäs bjuder på är för mig totalt ointressant.
Jag kan på rak arm bara säga att säsongen 2002 var och är det sämsta jag sett i Brynäs historia. Och detta är nog en klar tvåa bakom den.
Däremot att sitta och kasta skit på enskilda spelare, att Dackell borde sparka dom åt helvete, att ett visst C borde byta bröst osv osv.. det för mig är bara patetiskt. Brynäs har den trupp vi har idag, och man behöver inte vara Einstein för att se att truppen är otroligt dåligt byggd, samt att sju-åtta spelare snarare än spelare för HA än SHL.
Men det som oroar mig mest är spelet med puck/speluppbyggnaden. Den blir ju lättare med bra spelare (framförallt framåt), men i många matcher så är det totalt obefintligt.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Hur du fick det där till en analys av enbart Örebromatchen övergår mitt förstånd. :-)

Försökte mer prata om lagbygget som helhet efter vad jag sett över hela säsongen (och tidigare säsonger). Och vilken identitet jag tycker Brynäs ska ha som lag.

Tycker vi är för trubbiga i år även när alla är tillgängliga. När vi t ex hade Westerholmarna i tredjelinan fanns det mer "skills" över flera formationer.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Ser vi bara till örebromatchen har du helt rätt. Ser vi till hela säsongen har du tokfel.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Det handlar inte om resultatet, Huge. Det handlar om agerandet på isen i match efter match.... Det är inget man vill se som Brynäsanhängare. Det har spelats för primitiv ishockey under för lång tid nu. Vi har en förstakedja som skall kunna bjuda upp till dans men sällan eller aldrig gör så.... Inte när Kellman var frisk heller....
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Well Said.
Det är bara att bryta ihop och komma igen.

Vi får hålla tummarna för att Kellman kanske kan vara med och spela ca 4-5 matcher till innan grundserien är slut. Det skulle vara guld värt.
Kommentera