Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1950811

Sv: A propósito de nada
Huge: I sak håller jag ju med dig som vanligt! Sen måste jag säga att under alla dessa år som jag följt Brynäs så har jag dels aldrig sett en sämre trupp i Brynäs än vad vi besitter idag.
Vi har heller aldrig spelat en mer tråkig, intetsägande hockey än på många år.
Jag är på fullaste allvar otroligt orolig över den snabba förlängningen av coacherna, för som spelet sett ut senaste tiden/månaderna så känner jag att det inte gör någonting att jag missar en match, på grund av egen träning etc för spelet Brynäs bjuder på är för mig totalt ointressant.
Jag kan på rak arm bara säga att säsongen 2002 var och är det sämsta jag sett i Brynäs historia. Och detta är nog en klar tvåa bakom den.
Däremot att sitta och kasta skit på enskilda spelare, att Dackell borde sparka dom åt helvete, att ett visst C borde byta bröst osv osv.. det för mig är bara patetiskt. Brynäs har den trupp vi har idag, och man behöver inte vara Einstein för att se att truppen är otroligt dåligt byggd, samt att sju-åtta spelare snarare än spelare för HA än SHL.
Men det som oroar mig mest är spelet med puck/speluppbyggnaden. Den blir ju lättare med bra spelare (framförallt framåt), men i många matcher så är det totalt obefintligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiask: Blir det inte en logisk tankevurpa att först säga att truppen är den sämsta nånsin och sen ifrågasätta tränarna? Ser att fler än du gör det.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ser att Norin finns med i J20s laguppställning idag i matchen mot Malmö. Startar kl 11 för den som är intresserad.
Kommentera