Brynäs IF

705156 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1950974

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Tränaren är viktig men först kommer resurserna. Sen kommer ingenting, ingenting och ingenting. Sen kommer spelarmaterialet, därefter kommer tränaren.

Det lag Bulan förfogade över i Brynäs hade klarat sej bra under Sundqvist också. Om det räckt till final är en annan femma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Mattson: Hur tror du att det skulle sett ut denna säsong då om Bulan och MS/Sjödin bytt lag?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: I mitt tycke känns tränaren som det viktigaste komponenten. Spelarrekryteringen är också en viktig del men tränarens skicklighet är så vital när det gäller att få bra resultat.

Ska man vara krass kommer Brynäs kanske aldrig ha det starkaste laget på pappret eftersom de ekonomiska musklerna är större i andra föreningar, då blir tränaren betydligt viktigare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bulan är enligt mig Sveriges bästa tränare. Verkar alltid få ut i princip max av spelarna och verkar verkligen utveckla dem till bättre spelare. Är riktigt imponerad av det han gör och blir lite ledsen när jag tänker på att vi haft honom som tränare :(
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Mattson: Ja, det är väl brynäsgubben som isf kraftigt underskattat det lag Bulan hade 2016/17 och överskattat tränarens roll. För som du säger: materialet avgör betydligt mer än vad vilken tränare som helst gör, på den här nivån.
Kommentera