Brynäs IF

713996 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1953979

Sv: A propósito de nada
mattiask: Mycket Om och Men där du...

Bara för att man har ett dåligt lag så måste man väl inte spela utan system för det?
Då måste man väl lita på att man kan jobba tillsammans iaf?
Som Sanny skrev. Man jobbar ju inte ens som en enhet.
MS var ju bra på att få ihop gruppen. Mot vadå?

Tur får man inte. Det förtjänar man.
Bra spel får man inte heller. Det tränar man in.
Har man inte bra spel så har man fel tränare. Tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mk: Det är ju också det jag beskriver.
Oavsett vad man har för spelare att tillgå så skulle MS kunna spela ett klart mer offensivt spel. Frågan är vad matcherna då skulle sluta? Vad skulle våra spelare klara av? Skulle vi göra klart mer fel än vi gör nu?

Nu har ändå MS satt ett spelsystem utefter vad vi har för spelare. Och därför ser det ut som det gör just nu.

Jag har följt Brynäs ordentligt sedan början 90-tal då jag började komma uppåt 10-årsåldern. Jag har aldrig under mina år upplevt en sämre byggd trupp än den vi har iår. Vi ska vara otroligt glada att vi har tagit de poäng vi har tagit.
Men detta är ju inte MS fel.

Att de sedan inte jobbar som en enhet handlar ju också till stor del av spelförståelse. Har du för "spridda skurar" vad gäller den delen samt det taktiska så blir det ändå svårt att jobba ihop.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mk: Och bara för att man just nu har problem med att utföra det spel man vill i den plan som finns, så betyder inte det att en plan saknas.
Att sporadiskt och i vissa matcher inte jobba som en enhet och i vissa matcher jobba som man vill och ska jobba, är mer ett tecken på osäkerhet pga tunt material, skador, dåligt självförtroende osv, mer än att det handlar om en total avsaknad av system i spelet.
Spelet under dom 9 raka matcherna utan poängtapp visade hur vi kan spela när självförtroendet är bra och laget betydligt mer intakt än vad det är idag.
Kommentera