Brynäs IF

520266 inlägg · 7686 ämnen

Inlägg #1960647

Sv: SILLY SEASON 2019
Stefan Ketola: Jo det vet jag mycket väl. Men jag tror det finns billigare alternativ som kan göra Lundgrens jobb. För han kommer som det ser ut nu att vara i ett 3:e backpar eventuellt 7:e back.
Så helst av allt hade jag velat ha Lundgren bort. Och en spelskicklig offensiv back och en defensiv back in
+3
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag kan känna att det är lite onödigt taskig stämning mot Niklas Lundgren här. Okej, att han inte har spelat efter förhoppningarna men frågan är hur lätt det varit att prestera under de förutsättningar som varit? Han blev alltså värvad som en ersättare till Simon Bertilsson och därmed tänkt att få en stor roll och istället blir Bertilsson kvar och laget blir baktungt och Lundgren blir - som det känns - sedd som ett problem direkt från start, med lite istid och försök att låna ut eller lösa kontrakt.

Såvitt jag vet har Lundgren kommit hit och inte velat något annat än att göra sitt bästa för Brynäs IF så allt tal om att "kicka" och "skeppa" honom tycker jag är ovärdigt. Om vi förväntar oss att spelare ska bete sig schysst mot klubben lär vi förvänta oss att klubben beter sig schysst mot spelarna.

Dessutom: om Bertilsson försvinner nu och Kilström inte kommer tillbaka kan vi ha behov av Lundgren. Vi vet hur bra han var i kvartsfinalserien för några år sedan.
+14
Kommentera