Brynäs IF

520266 inlägg · 7686 ämnen

Inlägg #1960752

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag kan känna att det är lite onödigt taskig stämning mot Niklas Lundgren här. Okej, att han inte har spelat efter förhoppningarna men frågan är hur lätt det varit att prestera under de förutsättningar som varit? Han blev alltså värvad som en ersättare till Simon Bertilsson och därmed tänkt att få en stor roll och istället blir Bertilsson kvar och laget blir baktungt och Lundgren blir - som det känns - sedd som ett problem direkt från start, med lite istid och försök att låna ut eller lösa kontrakt.

Såvitt jag vet har Lundgren kommit hit och inte velat något annat än att göra sitt bästa för Brynäs IF så allt tal om att "kicka" och "skeppa" honom tycker jag är ovärdigt. Om vi förväntar oss att spelare ska bete sig schysst mot klubben lär vi förvänta oss att klubben beter sig schysst mot spelarna.

Dessutom: om Bertilsson försvinner nu och Kilström inte kommer tillbaka kan vi ha behov av Lundgren. Vi vet hur bra han var i kvartsfinalserien för några år sedan.
+14
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Brynässpelare ska behandlas med respekt. Håller med fullt ut. Men som läget blivit med backsidan och hur säsongen blev så finns det ju ingen klockren plats för Lundgren just nu. Dessutom är han nog inte jättebillig.

Han är en bra back, det har han visat, men borde vara läge för honom att starta om.
+2
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Problemet är att, även om Bertilsson försvinner, så håller inte Lundgren måttet att ersätta honom. Lundgren skulle möjligtvis kunna ersätta Kilström om han måste lägga av.
+5
Kommentera