Brynäs IF

715103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1961105

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Du tycker antagligen att allt som sker i Brynäs är positivt. T.o.m när vi förlorade flera matcher i rad tyckte du att det såg bra ut på isen.
Att man kritiserar innebär också att man bryr sig och är engagerad. Det handlar inte enbart om negativ utan framförallt om konstruktiv kritik vilket herrarna på denna nivå måste tåla och acceptera. Vi levererar heller inte lika bra på jobbet varje dag men levererar man dåligt under en längre period så kräver arbetsgivaren och eventuella kunder/sammarbetspartners förändringar. Nu har man valt att plocka ”tillbaks” Sundlöv och det är bara att gilla läget.
Nu har vi också värvat ett par lirare från Västerås plus (förhoppningsvis) Ersson men sedan så tycker jag att vi måste hitta spetsspelare på högre nivå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
lapad:
"Nu har vi också värvat ett par lirare från Västerås plus (förhoppningsvis) Ersson men sedan tycker jag att vi måste hitta spetsspelare på högre nivå"

Så du misstänker att det endast blir värvningar från HA?
Jag skulle vilja påstå att alla lag värvar några spelare från HA varje säsong... t.o.m. de erkänt kommundopade lagen hämtar några talanger därifrån... fattar inte hur vissa orkar sprida sina negativa omdömen om Brynäs så otroligt ofta.

Det måste väl anses självklart att det kommer spets längre fram... lagen måste ju spela klart sina serier o slutspel först!
Låst ämne