Brynäs IF

713793 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1961217

Sv: A propósito de nada
Fick höra av en kompis idag att Dacke är lite intresserad av en gammal Brynäsare .....

TRUMMVIRRVELL !

Tomas Zaborsky.

Fick direkt en härlig känsla. Zabby gjorde en väldigt stark avslutning hos oss. Och krigade rejält för att bli hel och kry lagom till slutspelet 16/17. Ett riktigt proffs. Dessutom lite av en gubbe i låda sniper.

Tänk er det här laget:

Ersson Eriksson
> Kan faktiskt bli ett av hela SHLs bästa MV par säsongen 19/20. Dessutom bra mycket billigare än årets iom att Rautio lämnat.

Kinnvall Bertilsson
Söderström Andersén
Lindelöf Norin
Kilström (Ersson)
> Håller tummarna för rätt många saker kring backsidan. Hoppas innerligt att Berra stannar, håller lite tummen för att Oskarshamn skäller så Kinnvall kommer hem igen. Sen hoppas jag Sundlöv bryter med Lundgren och att Kilas kan spela vidare. Skulle allt detta gå i lås så har vi en grymt spännande backsida med unga spelskickliga backar. Dessutom billigare än årets vilket kan öppna upp för mer spets i forwardsväg.

Rödin Larsson Zaborsky
Boqvist Kellman Danielsson
Wännström Molin Zetterberg
Rohdin Blomqvist Alcén
Forslund/Mannberg (Asklöf, Solem)
>Om jag drömmer om backsidan så vette katten vad jag gör vid forwardsuppsättningen men vafan. Kul att gå loss lite. Rödin, Z och Wänna är klara. Dom kan vi räkna in. Sen vet jag ju inte hur troligt Zaborsky ryktet är. Men lek med tanken att han bildar kedja i första med Rödin och en "trött på 8min istid/snitt i NHL Larsson" då skulle vi ha en vass, väldigt vass första line. I andra hoppas jag innerligt att både Boqvist och Kellman blir kvar. Tror dock det kan bli svårt! Framför allt med Joel. Men om han skulle lämna så hoppas jag att Sundlöv hör sej för med Linus Ölund och försöker locka fram ett bra bud. Boken tror jag trotts allt återvänder kring november. I tredje har vi dom båda nyförvärven Z och Wänna. Ihop då med Emil Molin. Vet att han och Ove är riktigt tajta och jag har sagt det förr. Ingen rök utan eld (gd) dessutom blir det tajt kring alla forwardsplatser i Malmö nästa år. I år har spelare som Görtz, Storm, Bryggman och Hardt blivit åsidosatta ett flertal gånger. Räkna med att Sundlöv kommer göra ett försök att sno hem Molin. Sist i fjärde så kör vi en ren checking-line. Som enbart ska spela 0-0, vara grisiga och ta bort motståndarnas bästa kedja. Vi har även Mannberg och Forslund att stoppa in vid skador. Asklöf och Solem får utvecklas i Allsvenskan för att sedan återvända som stabilare pjäser.

Nå vad tycks om mina drömmar? 😁
Rätt intressant lag. Som inte nödvändigtvis behöver gå ut över budget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Kellman lär väl till 95% försvinna. Sen som jag skrev häromdagen. Jag ser mer än gärna JL i Brynäs-dressen igen även om jag defintivt inte tror han lämnar NHL där han är ordinarie.
Men OM han kommer hem så vill jag inte se honom med Rödin och då exempelvis Zaborsky. Vi bör hitta en ren ersättare för Kellman.
Som ja återigen skrev häromdagen, en center som gör uppåt 40 poäng. En spelare som gör stor skillnad i spelet. En sådan spelare ska man aldrig någonsin underskatta att ha.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Pettisbif: Spännande!
I verkligheten för man dock samtal med Cerveny, Sallinen och Kousal....
De är inte borträknade ....
Frågan är väl varför man inte bara säger tack och hej till dem.........
Kommentera