Brynäs IF

715709 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #196714

Irriterande!
Hocketmagasinet skriver: "Det blir Frölunda för finske landslagsstjärnan Tomi Kallio. Finsk media uppger idag att valet ska vara klart. Serieledande Frölunda blir därmed en ännu vassare guldkandidat."

Irriterande! J-a Frlöunda har ju redan ett j-a bra lag. Färjestad m.fl. har också tidigare värvat under säsongen. Har Brynäs ett ännu bättre lag eftersom de inte alls är intresserade av något tillskott? Är det spelarstopp? Vad?

Jag menar, även om Brynäs ryckt upp sig ligger laget ändå välförtjänt i botten. Truppen är för tunn. Trots tydliga motgångar är det inget tal om nyförvärv. Dessutom är Luovi och Djoos borta resten av säsongen och inte ersätta av annat än juniorer. Wågström har missat nästa hela säsongen också. Fortfarande inga rykten, ingenting..

Ja visst.. Jag är medveten om den ekonomiska situationen. Samtidigt kan jag informera er som inte vet att få Elitserielag har ett överflöd av pengar men ändå värvar. Det är väl det som kallas satsning. En vilja att avancera, en vilja att utvecklas och en vilja att vinna. Det saknas märkligt nog i Gävleklubben.

Med detta vill jag inte döma ut Brynäs chanser till ett ev. slutspel men chansen är ändå liten. Chansen hade varit större med 1-2 (kvalificerade) nyförvärv. För att inte tala om chansen i det ev. slutspelet.

Det är dock inte försent. 10 dagar återstår! Kom igen nu Brynäs! Visa lite vilja!
Kommentera