Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968832

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag gillar mer o mer förlängningen av Tomi. Jag ska erkänna att jag var skeptisk till en början. Men vid eftertanke så är han en riktigt bra renodlad två-vägs center med en ruskigt bra blick för spelet. Tror det kan bli bra med honom i andra!

Tänk er ett scenario att Kellman blir årets Berra och mot förmodan stannar. Rödin kommer tillbaka. Och även att Rasken blir klar snart. Sen vore det helt klart fräckt med Jere Sallinen som varit i landslaget i år. Liten dröm har alltid varit att ha en ren finsk toppkedja. Minns när vi hade multikult Kivelä och Luovi, magiska lirare. Jag ser lite Kivelä i Sallinen och Rasken verkar ju helt klart kunna överraska som Luovi gjorde.

Sen tycker jag Fransson var ett riktigt bra backnamn. Hade glömt honom. Lär ju inte gå till Luleå känns det som. Men jag kan ha helt fel där. Men det känns som dom har rätt skapliga backar på kontrakt även nästa år.

Drömlag med betoning på dröm!
Dessutom bra med kontinuitet.

Ersson (Eriksson)

Kinnvall Fransson
Söderström Andersén
Lindelöf Kilström
Norin Lundgren
(Ersson)

Rödin Kellman Boqvist
Sallinen Sallinen Rask
Danielsson Asklöf Zetterberg
Rohdin Westfält Blomqvist
Alcén/Forslund/Mannberg
(Solem)

PP1
Kinnvall
Zetterberg
Rödin
Kellman
Boqvist

PP2
Söderström
Danielsson
Rask
Sallinen
Sallinen

Rätt bra lag ändå. Inte helt omöjligt... 😉
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag har alltid gillat Jonas Ahnelöv. Såg att han inte blir kvar i Rögle. Visst, han har väl inte gjort sin bästa säsong där i år. Men i grunden är han en riktigt bra back. Som var med i den senaste OS truppen. Även han ser jag som en potentiell ersättare till Berra. Snarlika spelstilar kan jag tycka.
Låst ämne