Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968833

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag har alltid gillat Jonas Ahnelöv. Såg att han inte blir kvar i Rögle. Visst, han har väl inte gjort sin bästa säsong där i år. Men i grunden är han en riktigt bra back. Som var med i den senaste OS truppen. Även han ser jag som en potentiell ersättare till Berra. Snarlika spelstilar kan jag tycka.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Är väl helt fel back att gå efter. Kostar förmodligen i paritet med Bertilsson men klasser sämre. Ska ni göra om Lundgrenmisstaget en gång till?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif: Det luktar lite Frölunda där.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skulle inte vara alltför ivrig över att få Johan Fransson i Brynäs om jag var er. Gudomlig skridskoåkning framåt och ofattbart bra självförtroende som tyvärr dräller in mål i arslet då han ofta är övermodig. Åka snabbt defensivt har han aldrig heller varit speciellt intresserad av. Slaggar slagskott varje chans han får, skit samma om nån täcker målvakten eller inte, och framför allt PP älskar han att förstöra genom att träffa sargen eller täckande motståndare. Har han blivit bättre med åren efter att ha harvat i ett bottenlag i Schweiz sedan han senast var i SHL? Kanske men jag tvivlar på det. Jag vill inte se honom i Luleå igen och tycker ni kan värva bättre även om ni saknar offensiv spets i er backbesättning så tvivlar jag på att Fransson kommer göra någon nöjd.
Låst ämne