Brynäs IF

710482 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968835

Sv: SILLY SEASON 2019
Skulle inte vara alltför ivrig över att få Johan Fransson i Brynäs om jag var er. Gudomlig skridskoåkning framåt och ofattbart bra självförtroende som tyvärr dräller in mål i arslet då han ofta är övermodig. Åka snabbt defensivt har han aldrig heller varit speciellt intresserad av. Slaggar slagskott varje chans han får, skit samma om nån täcker målvakten eller inte, och framför allt PP älskar han att förstöra genom att träffa sargen eller täckande motståndare. Har han blivit bättre med åren efter att ha harvat i ett bottenlag i Schweiz sedan han senast var i SHL? Kanske men jag tvivlar på det. Jag vill inte se honom i Luleå igen och tycker ni kan värva bättre även om ni saknar offensiv spets i er backbesättning så tvivlar jag på att Fransson kommer göra någon nöjd.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Daddeh: konstigt det där med Fransson alltså. Han var ju så duktig så tidigt i karriären, men blev liksom stöpt i en generation hockeyspelare som aldrig blev så bra man trodde de skulle bli. Vakumet efter Foppa, Näslund, Sundin, Alfredsson, Lidström, Molin m.fl.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Daddeh: Jo, jag är inte heller särskilt sugen på Fransson, särskilt med tanke på att han alltid verkar missa x antal matcher pga skada varje säsong. Ändå intressant att se var han hamnar, Timrå gick verkligen all-in med 3-årskontrakt där.
Låst ämne