Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968923

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas: Ja, det är ett ganska märkligt uttalande att säga att Leksand minsann kommer att komma bakom Brynäs nästa år innan trupperna är färdiga, ungefär som att det finns en inneboende kvalitet i lagen oavsett vilka spelare man har.

Ska man tänka på samma sätt med lag högre upp i tabellen oxå? Att det är omöjligt att Brynäs blir bättre än Växjö, Djurgården och HV t ex?

Just den här usla inställningen som gav Örebro men framförallt Rögle möjligheten att avancera förbi Brynäs förra säsongen. Historiskt sett har ju Brynäs varit bättre än dom lagen.

Nä, Brynäs har mycket att bevisa och måste steppa upp rejält. Man var aningen bättre än Linköping, Mora och Timrå den här säsongen och både Mora och Timrå mötte övermän från Allsvenskan. Kanske Leksand och Oskarshamn är ännu närmare Brynäs i kvalitet än förra årets bottenlag?

Ser också att Bromé skriver på för Örebro. Återigen snor Örebro åt sig en vass spelare (hörde jag Palushaj) framför ögonen på Brynäs och förbättrar sitt lag och ökar ut avståndet mot Brynäs.

Ska bli grymt intressant att se vilka nyförvärv Rögle och Örebro knyter åt sig. Brynäs har ett enormt jobb framför sig om man ens ska upp på dessa lags nivå med tappen av Bertilsson, Gunderson, Kellman och ev Boqvist, dvs 4 av 5 i toppen av interna poängligan från seriens målsnålaste lag.

Med nuvarande utgångsläge är jag mycket nöjd om de finns två lag bakom Brynäs i tabellen i slutet av nästa säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: "Just den här usla inställningen som gav Örebro men framförallt Rögle möjligheten att avancera förbi Brynäs förra säsongen. Historiskt sett har ju Brynäs varit bättre än dom lagen."

Vilka menar du har den inställningen? Fansen spelarna, ledningen i Brynäs?
Tror du inte att det helt enkelt var så att de lagen du nämner var bättre än Brynäs och att det inte var en inställningsfråga?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Det är väl lika märkligt i så fall att tycka att vi kommer hamna på 14:e plats nästa säsong?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Ove Myling: Christer Olsson skulle väl till Rögle?
Tror inte det var som spelare dock...
Låst ämne