Brynäs IF

520159 inlägg · 7686 ämnen

Inlägg #1970168

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Detta känns inte riktigt bra,tror inte Rödin spelar i Brynäs nästa säsong det påminner om Palushaj förra året hoppas Dacke har en reservplan tillskillnad ifrån BZ förra säsongen.
+2
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Förstår inte riktigt varför man ska tolka det på detta sätt. Utan någon som helst insyn kan man ändå spekulera i som andra har belyst att Rödin vill komma hem och signa ett tryggt och långt kontrakt. Brynäs har eller ska ju i synnerhet ha en del pengar: Gunde, Bertil, Granis, Kousal (?), Cerveny (?), Kellman. Det har frigjorts mängder av löneposter så därför är det förståeligt att det drar ut på tiden. Sedan tvivlar jag på att Rödin drar utomlands igen så att han vill få så mycket som möjligt får man acceptera.
Det som oroar mig är att det trots de spelare som lämnat verkar finnas så lite pengar budgeterat för värvningar. Som någon tidigare sa att antalet spetsvärvningar minskar för varje intervju. Våra två bästa backar ersätts med en. Vi satsar enbart på första- och andra forwardslinorna. När Campese o Co talar om ekonomin upplever man att det har tagits mycket från spelarbudgeten för att täcka de förluster som uppstått. Det än mer märkliga är ju att de flesta av våra sparkade tränare har fått nya jobb, Sjödin, Larsson och Melin... Det intressanta blir vilka dessa spetsspelare blir. De måste ju vara oerhört dyra om de bara satsar på tre fwds till.
+5
Kommentera