Brynäs IF

519272 inlägg · 7685 ämnen

Inlägg #1970207

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Förstår inte riktigt varför man ska tolka det på detta sätt. Utan någon som helst insyn kan man ändå spekulera i som andra har belyst att Rödin vill komma hem och signa ett tryggt och långt kontrakt. Brynäs har eller ska ju i synnerhet ha en del pengar: Gunde, Bertil, Granis, Kousal (?), Cerveny (?), Kellman. Det har frigjorts mängder av löneposter så därför är det förståeligt att det drar ut på tiden. Sedan tvivlar jag på att Rödin drar utomlands igen så att han vill få så mycket som möjligt får man acceptera.
Det som oroar mig är att det trots de spelare som lämnat verkar finnas så lite pengar budgeterat för värvningar. Som någon tidigare sa att antalet spetsvärvningar minskar för varje intervju. Våra två bästa backar ersätts med en. Vi satsar enbart på första- och andra forwardslinorna. När Campese o Co talar om ekonomin upplever man att det har tagits mycket från spelarbudgeten för att täcka de förluster som uppstått. Det än mer märkliga är ju att de flesta av våra sparkade tränare har fått nya jobb, Sjödin, Larsson och Melin... Det intressanta blir vilka dessa spetsspelare blir. De måste ju vara oerhört dyra om de bara satsar på tre fwds till.
+5
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Emil9783: Det har med Murphy att göra kan något gå åt osv.
Ser man på saker mer positivt så tolkar man det inte på mitt vis.
Det bottnar sig i att de flesta av mina lag har tagit hissen neråt och trenden har varit ungfär som i Brynäs tillslut tog räddningsplankorna slut och de blev omkörda av övriga lag som har större spelarbudget.
Det är upp till bevis i år vi vet vad vi har i tredje och fjärdekedjorna föga trolig att de spelarna kommer att hålla i någon första eller andrakedja nästa år heller.

Det vill Mao till att Brynäs sätter ersättaren för Kjellman som gjorde 16 mål förra säsongen plus de två återstående platserna annars är min bedömning att laget inte blir bättre nästa säsong.
I år måste pengar satsas på spelartruppen det finns inget alternativ.
Annars väntar ett stålbad inför Allsvenskan säsongen efter som kommer drabba såväl konsulter,bra start det faktum att det numera finns både en GM och en SC, tre tränare och ett damlag som förmodligen inte drar in pengar till föreningen.
+7
Kommentera