Brynäs IF

519273 inlägg · 7685 ämnen

Inlägg #1970214

Sv: SILLY SEASON 2019
Emil9783: Det har med Murphy att göra kan något gå åt osv.
Ser man på saker mer positivt så tolkar man det inte på mitt vis.
Det bottnar sig i att de flesta av mina lag har tagit hissen neråt och trenden har varit ungfär som i Brynäs tillslut tog räddningsplankorna slut och de blev omkörda av övriga lag som har större spelarbudget.
Det är upp till bevis i år vi vet vad vi har i tredje och fjärdekedjorna föga trolig att de spelarna kommer att hålla i någon första eller andrakedja nästa år heller.

Det vill Mao till att Brynäs sätter ersättaren för Kjellman som gjorde 16 mål förra säsongen plus de två återstående platserna annars är min bedömning att laget inte blir bättre nästa säsong.
I år måste pengar satsas på spelartruppen det finns inget alternativ.
Annars väntar ett stålbad inför Allsvenskan säsongen efter som kommer drabba såväl konsulter,bra start det faktum att det numera finns både en GM och en SC, tre tränare och ett damlag som förmodligen inte drar in pengar till föreningen.
+7
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita:
"Det vill Mao till att Brynäs sätter ersättaren för Kjellman som gjorde 16 mål förra säsongen plus de två återstående platserna annars är min bedömning att laget inte blir bättre nästa säsong.
I år måste pengar satsas på spelartruppen det finns inget alternativ.
Annars väntar ett stålbad inför Allsvenskan säsongen efter som kommer drabba såväl konsulter,bra start det faktum att det numera finns både en GM och en SC, tre tränare och ett damlag som förmodligen inte drar in pengar till föreningen."

Jag håller med dig här.
Dock inte säkert att det är "två återstående" platser med 1 Center och 1 ev 2 Frwds.
Men om vi utgår från tanken ifjol:
Danielsson, boken, kellman, kausal, Jensen och kristo. 6 namn man trodde på i första och andra.
Boken och Jensen var de som kom från året före, i år är det Danielsson, sallinen och ev. Boken. Sedan ska två ev tre till in.

Placering 11 sist - frågan är vad BIF lärt sig från förra året?
Kan ju vara så att det är bättre att lägga resurser på sportledarstaben med nya roller, än spetsen på isen,

De två shl-lagen som fick kvala tog hissen ner en våning, Då vill jag också minnas att med full ursprunglig styrka fick vi pisk av gnaget - som inte ens gick upp.
Men precis som du skriver, sätta kvarvarande värvning är ett måste, för en eller två felvärvade spetsar (eller längre skador på ledande spetsar) har vi inte råd med i år, ffa med sämre backuppställning som det just nu verkar.
+2
Kommentera

Sv: SILLY SEASON 2019
Det verkar vara många olika tolkningar på hur många ”nyförvärv” som kommer tillkomma. Var de ingen här på forumet som var på mötet häromdagen som lyckades kläcka ur sig den frågan?
Kommentera