Brynäs IF

713932 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971063

Sv: SILLY SEASON 2019
Johannes Hedberg: Håller helt med. Fattar verkligen inte grejen med att importer som börjar halvknackigt måste skickas inom 10 matcher, medan spelare som Lundgren minsann ska ges chansen kontraktstiden ut, trots att han i mitt tycke var ännu sämre än Kristo den gångna säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Dem måste ju inte skickas iväg. Men klubben kan välja att gör det av en mängd olika orsaker. I Kristos fall så var det inte bara utebliven produktion, utan hans kroppsspråk på isen. Han såg klumpig ut och hade väldigt svår att komma till avslut. SHL var förmodligen en liga som han inte var redo för.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Dessutom hade Kristo rätt bra underliggande siffror, mycket tyder på att han hade en del otur med produktionen, men det är jag rätt säker på att Brynäs inte haft koll på. Borde vara ett krav att kolla på sådant när man investerat så mycket i en spelare. Alla spelare hamnar i sämre perioder, ibland är det i början av säsongen.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tror typ Kristo kickades lika mycket för att väcka laget som för sina egna prestationer. Visst motsvarade han inte förväntningarna men han blixtrade till ibland, då såg man potentialen. Men Kristo var nog "rörlig" också, inte säkert Lundgren ville flytta.
Låst ämne