Brynäs IF

705153 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1975102

Sv: SILLY SEASON 2019
Mrassarson: Era hyllade backsidor har ju varit baktunga med överskattade backar. Sen förlorade ni två backarna som faktiskt hade lite spets och kunde föra spelet utan att ersätta med något i närheten. Tappet av Gunderson är ett av de tyngsta tappen i hela SHL.

Jag tycker Sigalet är överskattad. Dålig corsi i princip varje år i Frölunda. Givetvis kan det bero på hur han matchats men så dålig ska den ändå inte vara. Dessutom rätt gammal nu.

Sen tycker jag också att ert lag ändå ser bättre ut i år än ifjol. Som sagt någonstans mellan plats 7-10 tror jag ni hamnar kommande säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
majk: "Som sagt någonstans mellan plats 7-10 tror jag ni hamnar kommande säsong." Någonstans där ni troligen hamnar också. Jag tror det är bäst du gör dig redo för en riktig baksmällesäsong. Ungefär som vår 17/18.

Jag vidhåller fortfarande att denna säsong var er stora chans. Flera lag som kommer vara mycket bättre till nästa. Ni ligger kvar på ungefär samma nivå medan andra lag växlar upp.

För Brynäs del tror jag tyvärr det blir en mellansäsong. Inte riktigt lika svajig som denna, men inte heller med tillräcklig kvalitet för att utmana om topp-6. Bäst att ge nya lagledningen ett par år och låta dem sätta sin prägel på laget.
Låst ämne