Brynäs IF

705114 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1975131

Sv: SILLY SEASON 2019
dAVydov: Jag tycker vårt lag ser bra ut. Inte lika bred forwardsuppställning som föregående säsong än. Målvaktsfrågan blir viktig. Riktigt svårt att hitta en ersättare till seriens bästa målvakt de två senaste säsongerna.
Centersidan riktigt bra och backsidan ser vassare ut om vi får låna Alsing kommande säsong vilket jag tror.
Men det är rätt tajt. Vilka lag växlar upp så himla mycket? Luleå kanske lite bättre men marginellt, Växjö ser ut att ha en generationsväxling, HV och Färjestad har tappat massa kvalitet, Skellefteå är inte vad de varit, Malmö kan väl inte klara topp-6 igen, Frölunda har samma lag som kom trea spetsat med Sundström.

Sillyn är inte slut än men ser inte vilka som växlat upp så himla mycket och då är de flesta trupperna rätt satta. Frölunda känns som favoriter men tycker det är väldigt tajt även denna säsong.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
majk:
DIF har många bra spelare. Gäller att inte få nån baksmälla och bli för mätta som Brynäs blev efter final säsongen mot Hv. En sak jag inte kan hålla med dig om är att för två år sen tyckte jag inte Adam R var seriens bästa målis. Det var enligt mig Oscar Alsenfeldt. Och i år var han inte heller den absolut bästa. Det var enligt mig själv Joel Lassenantti i Luleå.

Det gäller att dom värvar 2-3 till spets forwards och att dom hittar en riktigt vass målvakt.

Men gör dom det så tar jag för givet att DIF är ett topp 6 lag nästa år.
Låst ämne