Brynäs IF

712729 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1975309

Sv: SILLY SEASON 2019
Skönt att veta att det finns fler tränare än Sunkan som coachar sina lag på obegripliga sätt. Loui Eriksson matchas i 3v3 och 15 minuters istid på Nylander.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Det övergår mitt förstånd hur man kan matcha så fullkomligt hjärndött. Man har ju statistiken svart på vitt och dagsformen rakt framför sig på isen. Vad i helvete?
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Måste erkänna att jag genast tänkte på Brynäs när Kempe ramlade bakom förlängd mållinje i spel 3mot3. Sånt som gjort att Brynäs släppt in så många mål i den spelformen.

Steenm: Ja, man måste ju kunna säga att Henke gjorde en usel turnering och har sina bästa år bakom sig utan att behöva framstå som en ”hatare”. Jag har stor respekt för Lundqvist men det är dags att lämna över spaden till 90-talisterna nu.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Måste bara lufta tankarna lite...

"Wennerholm: Jag mår illa över skiten Henke måste ta"

Mats Wennerholm har skrivit mycket skit genom åren (understatement), men detta tar fan priset. För honom är Henrik Lundqvist så helig att han inte förtjänar kritik oavsett insats. Alla vi som följer NHL vet att Henke har en dålig säsong bakom sig, och spelet i VM har heller inte stämt.

"Döma en av våra största någonsin. Fy fan, säger jag bara."

Vem är det som snackar ner hans fantastiska karriär? Det är här och nu han får kritik, med all rätt. I stället rabblar Wennerholm upp hela Henkes karriär och bedrifter i detta haveri till krönika, precis som att kritiken i denna turneringen är lika med kritik mot hela hans gärning för svensk hockey.

"Henke är det här svenska VM-lagets största stjärna. I särklass. Det marknadsvärdet är ovärderligt för varumärket Tre Kronor."

Ja, han är vår största stjärna. Därför är förväntningarna också stora. Det spelar ingen roll hur stor stjärna man är om man inte presterar på den nivå som förväntas. Man ska kunna kritisera vem som helst; Zlatan, Kalla, Sjöström, Lundqvist.

Det är precis som om vår stjärnvärvning Anton Rödin endast skulle göra 12 poäng kommande säsong. Ett fiasko helt enkelt. Men enligt Wennerholm skulle han inte förtjäna någon kritik med tanke på vad han presterat för klubben tidigare. Visst, Rödda är ingen Lundqvist men ni förstår vart jag vill komma.

Denna tomte asså. Herrrrregud...
Låst ämne