Brynäs IF

712144 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1975463

Sv: SILLY SEASON 2019
Jag var inte full igår. Blev bara väldigt sent. Och idag har jag haft tidig fotbollsmatch. Därav att jag inte varit inloggad.

Nu till det positiva.

Igår träffade jag en kompis (inte min vanliga källa).
Han är själv aktiv i Brynäs organisationen och umgås med en mängd Brynäsare.

Jag frågade om namnen som var uppe på tapeten.
Började lite smått med Ölund. Och som jag förstod det så är han väldigt sugen att vända hem igen. Allt ska bara lösa sig med Pittsburgh.

1.Ölund CHECK

Sen frågade jag självklart om Johan Larsson. Och fick en sjukt positiv känsla. Det han sa var att Johan på något sätt vill visa svenska folket att han är så pass mycket "bättre" än bara brunk i NHL. Han kommer med största sannolikhet krita på ett kontrakt med oss! Det roliga är att jag strax efteråt träffade Sasse och frågade lite vad han trodde. Och han sa rent ut att den känslan han fått kring Larsson-fallet är att han kommer hem.

2.Larsson CHECK

Den sista jag frågade om var Scott. Scott vill till oss igen. Är riktigt sugen att spela här. Dock är det ju så att Brynäs inte kan ha allt för många spets spelare. Men det jobbas hårt på att lösa 1-2 andra forwards kontrakt. Ev Lundgren. Han sa kan man få alla 3 och alla 3 vill hit igen så är det inte något som Dacke/Sundlöv kommer tveka på. Dock är prio ett Larsson. Ölund är relativt billig och Scott kommer nog komma om jag känner Sundlöv rätt. Han och Inge framför allt har en förkärlek till Greg.
Måste bara lösa exempelvis Mannberg och ev.Lundgren.

3.Scott CHECK

Trevlig silly, Och vipps så seglar vi upp med ett favorittippat lag. Gäller bara att backsidan håller. För övriga lagdelar är jag inte det minsta orolig för.

Varsågoda allihopa!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86:
Jätteroligt att erhålla info från dina kontakter. Det är positivt underhållande att läsa. Gillar det skarpt. Tumme upp.

Men realistiskt. Larsson, scott, ölund, sallinen? Inga dåliga centrar. Klart någon av dem bör kunna gå på kant då, men 4 spetscentrar?
Det känns inte realistiskt av flera anledningar.

Och vad händer med de andra centrarna vi har då? Om Bif ska försöka utveckla junisar ( i 4de) så bör vi få en 2dra lina med bara centrar om tex blomman ska in i 3dje.
Har otroligt svårt att se någon av dem frivilligt gå som 3dje eller kanske 4de center. Eller att både sundlöv och Dacke signar den 3dje av dem efter två andra av dem redan signat, Dvs sallinen och max 2 av Larsson ölund scott kan signas. Aldrig aldrig aldrig alla 3 + sallinen, även om det vore otroligt intressant.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: intressant! Om Boqvist lämnar för NHL så känns det inte helt omöjligt, tycker dock det låter lite för bra för att vara sant. Larsson känns ändå långsökt. Hoppas du och din vän har rätt.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Fet tvek på den. Men men, hoppas kan man väl göra.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Klämmer till med en klassisk laguppställning när man ändå är i farten.

Ersson - Eriksson

Sigalet - Söderström
Lindelöf - Andersén
Norin - Kilström
Ersson (Lundgren?/NY?)

Rödin - Scott - Descheneau
Boqvist - Larsson - Danielsson
Zetterberg - Sallinen - Ölund
Rohdin - Blomqvist - Forslund
(Alcén)

Extra:
Solem - Westfält - Asklöf
Låst ämne