Brynäs IF

715502 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976428

Sv: SILLY SEASON 2019
mattiask: Boken förlängde ju i vintras och sitter på en ganska bra lön. Kommer han inte hem finns en lönepost att lägga på en annan spetsforward. Men problemet är att då sitter vi i samma sits igen i november som vi gjorde förra året. ”Marknaden är död” kommer Dackell säga och så blir det inte av förrän runt jul. Då har halva säsongen gått. Vore att föredra om dom redan nu kunde värva in en ersättare. Kommer Boqvist sedan hem blir han en bonus.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tror du inte att Dackell kommer ge tex Scott en likvärdig om inte högre än vad Boqvist hade? Skulle tro att Ölund hamnar strax under om det nu inte blir ett rent låneavtal via Pittsburgh? Har dålig koll på hur sådant fungerar, så du har säkert bättre koll.
Jag skulle ju mycket hellre se att de skulle lägga Boqvists lön på en back, därav att jag inte tycker att vi har en tillräckligt bra backsida och framförallt inte en backsida för topp sex.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: ”Marknaden är död” borde få en egen matchtröja. Väldigt populär runt okt-feb.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Boqen
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Men eftersom chansen finns att han vänder hem, hur dyr kan man då förvänta sig att hans ersättare ska vara? Om de plockar någon nu direkt och Boqvist fortfarande kan komma tillbaka alltså. Då finns väl en risk att det blir ganska dyrt.
Med det sagt hoppas även jag på att han ska ersättas, gärna så snart som möjligt, och eftersom Dackell sa att de minst ska ha in 2 till är väl inte det någon omöjlighet.
Låst ämne