Brynäs IF

710661 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976651

Sv: A propósito de nada
Mattson: Konsekvensen av granskningen blev att Brynäs numera redovisar En Bra Start separat. Det är positivt. Skulle vara mer orolig om GD/AB inte hade någon granskande journalistik alls. Sen inser jag att vissa personer drabbas hårt av medierna, ibland felaktigt, men det har ju ingenting med En Bra Start att göra. Det var en granskning av ett kommunalt sponsrat projekt som en stor förening rattar, inte en granskning av en enskild person.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: ”Att påstå att kommunens pengar gått till Brynäs-löner istället för till barn är anmärkningsvärt skrivet...
Om journalisterna hade talat med våra partners som jobbar kring En bra start så tror vi att bilden skulle vara lite mer nyanserad. Vår upplevelse är att det inte var intressant för tidningen. Vi inser att det ska vara debatt och granskning när kommunala medel används. Det som gör oss besvikna är den misstro och den snäva vinkling vi upplever Arbetarbladet har i sina artiklar.” Johan Stark, klubbdirektör.

Hur objektiv media än är så är deras huvuduppgift att sälja en story. Utgå från att du aldrig får hela sanningen i tidningen. Det kan tom vara så att media är helt fel ute. Döm ingen efter en artikel i AB.
Kommentera