Brynäs IF

705109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976660

Sv: A propósito de nada
Mattson: Kommunen hade synpunkter på att deras öronmärkta sponsring till En Bra Start inte redovisades separat från övrigt inom föreningen. Det var en väldigt rimlig kritik - oavsett vad lokalmedierna skrev eller inte skrev om saken.

Nåja, nu har jag ingenting mer att säga om det här. Egentligen gammal skåpmat som vi fortsätter att älta. Nu är frågan hur En Bra Starts framtid blir, inte vad man tjafsade om för flera år sedan. Det är egentligen skitsamma nu. Brynäs ser ut att ha lärt sig några läxor på vägen och det bör sätta klubben i en bättre sits framöver.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Så här beskrevs AB:s artiklar av Idrottens affärer: ”Idag åker Brynäs IF på en orättvis käftsmäll. Arbetarbladet i Gävle publicerar en artikel som är lika vinklad som när Putin förklarar sig oskyldig till det nedskjutna planet. Enda syftet är att skapa klick trots att man vet att man på extremt orättvisa grunder skadar föreningen och kommunen.

Vore jag Gävlebo hade jag sagt upp min prenumeration på stående fot. Detta helt oavhängigt om jag håller på Brynäs eller ej. Vem vill betala pengar för falska beskrivningar som helt saknar fakta och helhet.”
Kommentera