Brynäs IF

714007 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976822

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: ”Du kan väl då förklara för mig vad jag missat och vad jag har att vara positiv till vad gäller helheten i detta lagbygge.”

Allt beror på vilka förväntningar man har. Om allt stämmer kan Brynäs bli 8:a tror jag. Där ligger maxnivån på detta lag. Sen som jag skrivit tidigare går det inte att redan nu bedöma lagbygget. Om vi räknar in Scott och Ölund så återstår ändå Boqvist och jag tror att hans vara eller icke vara blir helt avgörande nästa säsong. Men skulle han vända hem i oktober ser det bra ut enligt mig. Men du håller inte ens med om att nuvarande lag + Scott, Ölund, Boqvist ser mer spännande ut än föregående säsongs trupp?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tror som dig.
Den som tror att Brynäs kommer att kunna utmana om guld nästa vår.
Den tror nog på tomten med.
Samma med den som tror att man bygger om ett lag på en silly.

Detta kommer att ta tid. Bara att inse.

Den som tror att AD och MS inte gör allt man kan för att sätta så bra lag man kan på banan.
Ja...
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tja tycker vi verkar vara överrens om mycket utom att jag inte har räknat in Scott och Boqvist räknar jag bort nästa säsong och i bästa fall kommer han hem i Oktober men det är inget jag tycker man ska räkna med.
Sedan är det detta med Scott som gnager bra spelare går till konkurenterna när Brynäs vad det verkar sitter sysslolösa och väntar på en spelare som har andra mål än Brynäs nästa säsong.
Skulle Boqvist komma tillbaka i Oktober samtidigt som Scott och Ölund kommer tror jag att placeringen kan bli bättre än 8 samtidigt tror jag att om inte det inträffar så kommer Brynäs knappast att bli bättre än förra säsongen.
Låst ämne