Brynäs IF

713958 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976824

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Tja tycker vi verkar vara överrens om mycket utom att jag inte har räknat in Scott och Boqvist räknar jag bort nästa säsong och i bästa fall kommer han hem i Oktober men det är inget jag tycker man ska räkna med.
Sedan är det detta med Scott som gnager bra spelare går till konkurenterna när Brynäs vad det verkar sitter sysslolösa och väntar på en spelare som har andra mål än Brynäs nästa säsong.
Skulle Boqvist komma tillbaka i Oktober samtidigt som Scott och Ölund kommer tror jag att placeringen kan bli bättre än 8 samtidigt tror jag att om inte det inträffar så kommer Brynäs knappast att bli bättre än förra säsongen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Vi vet ju ingenting om hur dialogen går med Scott. Dackell lät ju väldigt positiv när han uttalade sig på hemsidan för någon vecka sedan. Nu spekulerar jag, men baserat på det, plus Abris artikel, så är min känsla att Scott är till 95% klar. Sen håller han en dörr öppen till KHL trots allt om det kommer ett bud han inte kan tacka nej till. Mot bakgrund av det agenten sa så får man ju dock intrycket som du har, dvs. att han har andra mål än att spela med Brynäs. Men jag tror som sagt att agenten har en agenda med sina uttalanden. Dom snackar allt som oftast skit.
Låst ämne