Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976974

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Jag tror Peja slår huvudet på spiken här:

"Campese var tydlig med att de inte tänker försöka köpa till sig snabb framgång och därmed äventyra föreningens ekonomi. På den punkten har man varit väldigt tydliga.

Tyvärr är det nog inte realistiskt att förvandla fjolårslaget, där många fortfarande är kontrakterade, till ett guldlag. "
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan:
"Tyvärr är det nog inte realistiskt att förvandla fjolårslaget där många fortfarande är kontrakterade till ett guldlag"

Det är naturligtvis inte så enkelt, men ett steg i rätt riktning är ju om man blir bättre än säsongen som gick.
Som förut sagts så hade vi en bra förstaline, problemet som jag ser det var när spelare som egentligen hörde hemma i 3-4 linan plötsligt skulle spela i andra...
För att nå framgång måste 2 linor hela tiden hota när dom är inne på plan.
Inte lätt att försöka ha en spelidé med så få spetsspelare. Spetsspelare i 2 linor o något vassare i tredje... då kan det bli roligt att följa tigrarna i vinter.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan: Dock har Campese inga problem med att lägga pengar på organisationen dessa pengar skulle kunna läggas på spelartruppen istället.
Finns några som helst belägg att Brynäs räknar hem dessa kostnader och gör ett ekonomiskt plus på dessa tjänster.
Är detta då inte att äventyra föreningen ekonomsikt.
Hur många nya chefstjänster har tillkommit plus att vi numera har både en GM och en Sc, kan någon förklara för mig vad dessa tjänster innebär förutom att vänta på att Scott ska skriva på.
Vilket äventyrar föreningen mest att klara sig utan GM och de nya administrativa cheferna och tjänsterna som blivit tillsatta det senaste året.
Eller att ha råd med ytterligare en spetsspelare.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Blå grottan: Skellefteå AIK. Där har vi en klubb som har gått för guld varje år de senaste åren. De har gått 28,7 miljoner back de senaste 3 åren.
Låst ämne